Kus dobrej práce za nami. Pálenica je o chvíľu pod strechou

Stačilo sedem mesiacov, aby sme z rozsypanej budovy starej Pálenice nanovo postavili všetky poschodia a zastrešili ich. Počasie výstavbe doteraz prialo a ak to tak zostane aj na jeseň, dokončíme bytový dom pre jeho nových obyvateľov v plánovanom termíne. 

Pohodlné bývanie na okraji Špačiniec, božský pokoj a dostatok priestoru, to sú argumenty, vďaka ktorým je o bytový dom Pálenica veľký záujem. Budúcich majiteľov určite poteší skutočnosť, že Pálenica bude čoskoro pod strechou. Práve na túto časť bytového domu sa momentálne sústreďuje pozornosť našich stavebníkov, domácich spoločností Junastav a J-STAVING. Zároveň na všetkých poschodiach dokončujú rozvody elektriny, vody a kanalizácie. S doterajšou výstavbou sú investori zatiaľ veľmi spokojní. Ak bude počasie výstavbe naďalej naklonené, stavbu dokončia v predstihu. Nový obyvatelia novostavby sa tak budú môcť nasťahovať už v priebehu budúceho roka.

Na kvalite
sa nešetrí
Za stavebné spoločnosti Junastav a J-STAVING, ktoré Pálenicu stavajú, hovoria dlhoročné skúsenosti. Navyše, ide o domáce firmy zo Špačiniec. Aj preto chcú investori, lokálpatrioti, zanechať po sebe tú najlepšiu prácu. Bytový dom Pálenica stavajú z kvalitnej tehly Porotherm, ktorú murujú maltou, aby omietky ani po rokoch nepopraskali. Nešetria ani na rozvodoch. Sú z nereze a plasthliníka, pretože práve tieto materiály sú stopercentnou garanciou kvality. Byty sa predávajú aj s podlahovým kúrením a noví majitelia si zaň nemusia doplácať ani euro navyše.


Výhody, ktoré
určite potešia
Okolo bytového domu stojí aktuálne lešenie a stavebník začína so zatepľovaním. Používa naň minerálnu vatu, ktorá je nehorľavá má výborné izolačné vlastnosti. Budúci majitelia ocenia dostatok parkovacích miest pri bytovom dome, ako aj skutočnosť, že v cene nehnuteľnosti je pivničná kobka. A aby toho nebolo málo, majitelia nehnuteľností v Pálenici dostanú ako zľavu na tovar zakúpený v stavebninách investora a jeho zmluvných partneroch.